Zwoele Zomeravondwandeling

Breng de romantiek in jullie relatie weer tot bloei

Zomer! De natuur is al in alle geuren en kleuren uit elkaar gespat en de temperatuur is gestegen. Het moment om op een zwoele zomeravond even stil te staan bij jullie liefdesrelatie. Ga samen op pad en laat jullie romantiek weer helemaal tot bloei komen..

Je kunt de wandeling hier kosteloos downloaden en meteen op pad!

Met de Zwoele Zomeravondwandeling dwaal je uitgebreid langs allerlei romantische waterstromen en slenter je door de meest intieme en koelste steegjes van s’-Hertogenbosch. In de wandeling zijn ter inspiratie 3 opdrachten verwerkt en de route van de wandeling krijg je erbij. Onderweg zijn er natuurlijk allerlei terrasjes te vinden voor een hapje of een drankje.

Veel romantiek en wandelplezier toegewenst!

Hoe anderen de wandeling ervaren hebben:

“Hé Lian! Wat fijn om zo gericht over onze liefdesrelatie met elkaar in gesprek te kunnen gaan. Ook de tips om alleen over jezelf te spreken hebben ons enorm geholpen.”

“Dank Lian voor de inspirerende en uitdagende relatiewandeling. We hebben eindelijk eens wat opener over onze seksuele relatie kunnen praten. Juist omdat de oefeningen zo laagdrempelig zijn, lukte het zelfs mij om toch een keer echt te zeggen wat ik op mijn hart had!”