Contact

  Voor- en achternaam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Waar kun je hulp bij gebruiken?

  Contactgegevens

  Zin & Zijn Company – Lian Vos

  E-mail: lian.vos@zinenzijncompany.nl
  Praktijklocatie: Den Bosch

  Vergoedingen

  De Zin & Zijn Company is aangesloten bij de Vereniging Integrale Vitaliteitskunde (VIV) logoVIVk4
  Registratienummer: 1907815. AGB-code: 90-049650. AGB-code praktijk: 90-(0)58048.
  Deze beroepsvereniging vereist een erkende opleiding en jaarlijkse bijscholingen om de kwaliteit en de professionaliteit van haar licentieleden te garanderen.
  Onderstaande verzekeringsmaatschappijen hebben de VIV als beroepsvereniging op hun vergoedingenlijst staan. Uiteraard ligt de vergoeding, en de hoogte daarvan, aan de afgesloten aanvullende polis.

  • Achmea groep: Zilveren Kruis, FBTO, Interpolis, Avéro Achmea, Prolife Zorgverzekeringen, DeFriesland en OZF Zorgverzekeringen.
  • CZ-groep: CZ, CZ Direct, Delta Lloyd en Ohra.
  • Coöperatie Menzis: Menzis, Anderzorg, Hema en PMA.

  Ongeacht bovenstaande lijst kun je zelf bij jouw zorgverzekeraar informeren of jouw behandeling vergoed wordt, daar de ervaring leert dat ook verzekeraars die niet op de lijst vermeld staan, veelal de behandeling wel vergoeden.
  Het is ook mogelijk om de kosten van een coachingstraject via de werkgever vergoed te krijgen. Problemen en stress hebben nu eenmaal hun weerslag op jouw energie, concentratie-niveau en prestaties. Daarom kunnen kosten vaak worden vergoed via het opleidingen- of ontwikkelbudget of via de arbodienst.

  Als lid van Vereniging Integrale Vitaliteitkunde beschik ik over een aansluiting bij een geschillencommissie, waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten, Geschillen en Zorg) verplicht wordt gesteld. Klik hier om het reglement, behorende bij deze Geschillencommissie, in te zien.

  Menu