Individueel Coachingstraject

Soms heeft je partner geen animo en/of soms heb je een individuele vraag waar je eerst zelf mee aan de slag wilt.

Met een serie individuele coachingsgesprekken kun je vaak in een relatief korte tijd veel bereiken. En als jij je beweegt, zet je in ieder geval iets in beweging.

Kom in beweging!
Een coachingstraject kan uitkomst bieden als je niet zo lekker in je vel zit en het je niet goed lukt om er uit te komen.
Het is echt zinvol om lastige issues op te pakken voordat het te laat is. Stress en negatieve gevoelens gaan ten koste van onze gezondheid en kan zelfs leiden tot een burnout.
Ook komt het vaak voor dat relaties ‘opeens’ uit elkaar spatten en dat er eigenlijk vooraf al een gevoel bestond dat er iets aan de hand was.
Blijf dus niet langer met jouw vragen en/of ongenoegens rond lopen en kies ervoor om de deur naar verandering open te zetten.

Enkele praktijkvoorbeelden:
– Je voelt je neerslachtig, je weet niet precies waarom en je relatie loopt ook niet lekker. Je weet niet meer wat er eerst was en waar je moet beginnen.
– Er is ontrouw in het spel. Je wil graag ontdekken hoe nu verder en de vraag is of je überhaupt nog wel verder wilt.
– Je bent teleurgesteld over je relatie en je verlangt naar nieuwe verbondenheid en intimiteit. Je vraagt je soms ook af of de koek niet gewoon op is.
– Je ervaart veel spanning en stress en ook de zin in seks is je nogal vergaan. Je verlangt naar rust, lekker in je vel en meer steun en begrip van jouw partner.

Praktische informatie:
– Een coachingsgesprek duurt 1 tot 1½ en kost
€ 92,50 incl. btw. Het is mogelijk dat de kosten gedeeltelijk vergoed worden door jouw ziektekostenverzekering.
– Voor een kennismakingssessie van 1 uur betaal je slechts € 25,00 en kun je ontdekken wat relatiecoaching voor jouw liefdesleven kan betekenen.
– De afspraken vinden overdag plaats bij de Koffiebrandery te ‘s-Hertogenbosch en ‘s avonds of in het weekend bij de Tempeliershoeve te Haaren.
– Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak:
06-19367032, lian.vos@zinenzijncompany.nl, of maak gebruik van het contactformulier.

Menu