Individueel Coachingstraject

Verlang je naar meer geluk in de liefde? 

Kom in beweging en ontdek wat de liefde voor jou in petto heeft..!

Let’s talk about love..

Misschien kan jouw liefdesrelatie wel een oppepper gebruiken maar heeft jouw partner echt geen animo..
Misschien heb je een individuele vraag, waarvan je denkt dat je die je beter voor jezelf uit kunt zoeken..
Misschien ben je (opnieuw) single en heb je het daar soms best moeilijk mee..

Het goede nieuws is dat je altijd iets kunt bereiken, want als jij je beweegt, zet je automatisch altijd iets in beweging.!

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen!

In een individueel coachingstraject ligt de focus op het verhelderen en beantwoorden van jouw persoonlijke vraag en het opdoen van nieuwe inspiratie en ontspanning voor jouw liefdesleven..

Om aan te sluiten bij jouw persoonlijke behoeftes zijn er 3 trajecten:

Alle trajecten bestaan uit 3 coachingssessies die in het weekend plaats vinden.

Godin van de Liefde

Speciaal voor vrouwen. In dit coachingstraject gaan we volmondig Ja zeggen tegen jouw liefdesleven, ontdekken hoe jij de liefde nog meer kunt verwelkomen en oefenen met jouw inbreng en het speciale effect daarvan.

Me Tarzan, You Jane

Speciaal voor mannen. In dit coachingstraject ga je meer inzicht krijgen in het reilen en zeilen van jouw relatie, ontdek je welke nieuwe mogelijkheden er zijn voor positieve veranderingen en focussen wij ons op jouw man-zijn.

Sexy, Smart&Shining

Speciaal voor singles. In dit coachingstraject verdiepen wij ons in jouw relatiebiografie, ontdekken we samen welke patronen er zichtbaar zijn en focussen wij ons op de persoonlijke ontwikkeling die jij graag wil doormaken.

Enkele praktijkvoorbeelden:

– Je voelt je neerslachtig, je weet niet precies waarom en je relatie loopt ook niet lekker. Je weet niet meer wat er eerst was en waar je moet beginnen..
– Er is ontrouw in het spel. Je wil graag ontdekken hoe nu verder en de vraag is of je überhaupt nog wel verder wilt..
– Je hebt last van bindingsangst waardoor je moeite hebt om een vaste relatie aan te gaan..
– Je bent teleurgesteld over je relatie en je verlangt naar nieuwe verbondenheid en intimiteit. Je vraagt je soms ook af of de koek niet gewoon op is..
– Je ervaart veel spanning en stress en ook de zin in seks is je nogal vergaan. Je verlangt naar rust, lekker in je vel en meer steun en begrip van jouw partner..
– Je bent single en je vraagt je af waarom je altijd de verkeerde partners tegen komt..
– Je hebt last van verlatingsangst en dat zorgt voor veel spanning en een continu gevoel van onzekerheid..

Ervaring van anderen:

“Het was iets wat er langzaam in is geslopen. Ik werd steeds meer de man zoals zij die het liefste zag. Tegelijkertijd raakt ik beetje bij beetje steeds meer van mezelf verwijderd en werd ik steeds onzekerder. Ik durfde op een gegeven moment zelfs niet meer als eerste met het voorspel te beginnen.! Wat een waanzin, daar ben ik nu dus voorgoed vanaf. Dan wijst ze me desnoods maar af. Ik weet dat bij mezelf blijven mijn eerste prioriteit moet zijn om aantrekkelijk te kunnen zijn en dat ik alert mag zijn op haar veranderkundige ambities. En het gekke is dat onze relatie er juist enorm op vooruit is gegaan.
Het coachingstraject was dus echt een groot succes en dat komt omdat Lian verrassend goed weet hoe een man denkt en voelt. En ze weet veel pragmatische oplossingen. In het begin dacht ik wel eens “Dit gaat bij mijn vrouw echt niet werken” maar eenmaal toegepast bleek toch dat ik dat verkeerd had ingeschat.
Ik kan het dus iedere man aanraden om bij relatieproblemen eens bij deze -vrouw te rade te gaan!”

– Marc over Me Tarzan, You Jane

“De relatieproblemen waren klip en klaar, maar mijn man weigerde om hulp te zoeken. Ik moest wel over een drempel heen om dan maar alleen met een relatiecoach aan de slag te gaan, maar ik ben erg blij dat ik het gedaan heb. Tijdens onze gesprekken kreeg ik inzicht in welk patroon wij terecht waren gekomen en welke rol ik daar zelf in speelde. Op die manier kon ik, door kleine veranderingen in mijn eigen denken en gedrag aan te brengen, het patroon ontwrichten en samen met hem nieuwe wegen inslaan. Het is dus echt waar wat Lian zegt: als jij iets beweegt, breng je altijd iets in beweging. Ik weet niet of wij zonder dit traject nog bij elkaar waren gebleven, dus ik ben erg dankbaar voor de hulp die ik heb gekregen en de nieuwe inspiratie die ik bij dit traject heb opgedaan!”

– Laura over Godin van de Liefde

“Ik was het single zijn goed zat, maar ik was ook het daten goed zat. En ja.. wat dan? De paniek sloeg me soms echt om de oren.. Gaat het dan nooit lukken? Waarom alle anderen wel en ik niet? En toen kwam ik het Sexy, Smart & Shining traject tegen en dat bleek echt iets voor mij te zijn. Lian gebruikt veel creatieve werkvormen en ze heeft me echt geholpen om het beste in mezelf naar boven te halen. Het was echt een erg leuk en inspirerend traject! Ik ben meer van mezelf gaan houden en ben nu veel meer ontspannen in mijn single-zijn. En die passende partner? Die gaat vanzelf wel een keertje komen. Ik geniet van mijn leven en ben er in ieder geval klaar voor.”

– Brenda over Sext, Smart & Shining

Praktische informatie:

– Een individueel coachingstraject bestaat uit 3 relatiecoachingssessies van 1 tot 1½ uur met tussenpozen van 1 tot 3 weken en een bonussessie na 3 maanden. De coachingssessies vinden in het weekend plaats. Je kunnen hierbij kiezen voor de vrijdagavond, de zaterdag of de zondag. De beschikbare data vind je in het aanmeldformulier.

– De coachingssessies vinden plaats bij de sfeervolle Tempeliershoeve te Haaren, Tempeliersweg 1 te Haaren. Koffie/thee/water/ lekkers is ruimschoots voorhanden.

– De investering voor een individueel coachingstraject is € 337,50 per persoon, dit is incl. btw. Het is mogelijk dat de kosten gedeeltelijk vergoed worden door jouw ziektekostenverzekering.
Mocht deze investering voor jou niet mogelijk zijn maar je wenst toch graag deel te nemen aan dit traject, dan kun je me hierover een mailtje sturen met jouw telefoonnummer. Dan neem ik contact op en dan komen we er samen vast wel uit.

Zie je hobbels op de weg naar een individueel coachingstraject?

We gaan ze bekijken..

Ik praat niet zo gemakkelijk. Is een coachingstraject dan wel iets voor mij?

Dit hoeft op zich geen probleem te zijn want ik gebruik vrij veel creatieve werkvormen. Niet creatief in de zin van met klei werken, maar creatief in de zin van oefeningen waarbij je op eenvoudige wijze tot jouw gevoel kan komen. In het leven en in de liefde is alles niet zo zwart-wit en klip en klaar te formuleren. Alternatieve werkvormen kunnen dan helpen om ons gevoel te laten spreken. En van daaruit kunnen we dan gaan onderzoeken wat deze gevoelens ons te vertellen hebben en hoe wij hier uiteindelijk op willen reageren.

Is het mogelijk om eerst een kennismakingssessie te boeken?

Ik heb gemerkt dat het heel ingewikkeld is om alleen maar kennis te maken. In no time praten we over wat jou op dit moment ten diepste bezig houdt en dan is de coachingssessie feitelijk al aan de gang. Vandaar dat ik geen kennismakingssessies aanbied. Het is wel mogelijk om vooraf telefonisch contact te hebben om te bespreken of dit traject iets voor jullie is. Laat daarvoor hieronder jouw gegevens achter:
Verder is het mogelijk om na de eerste sessie het traject per direct af te sluiten en dan zal er een restitutie van € 225,00 worden teruggeboekt.

Mijn naam is Lian Vos en ik zet mij in voor meer Geluk in de Liefde! Waarom? Omdat er naast veel liefdesgeluk, ook veel liefdesleed is en ik geloof dat dit laatste voor een groot deel verholpen kan worden, door samen een coachingstraject te volgen.

Vandaar dat ik laagdrempelige en opbouwende programma’s aanbied waarbij het ontwikkelen van de relatie en het oplossen van problemen in de liefde voorop staan.

Kenmerkend voor mijn klantenkring is dat ik mannen en vrouwen begeleidt die doorgaans bewust in het leven staan en die zich graag willen blijven ontwikkelen, ook in de liefde!

Tot nu toe heb ik alleen nog maar hetero-stellen begeleid, maar is jullie vorm anders, dan sta ik daar zeker voor open!

Naast mijn opleiding tot Relatiecoach heb ik verschillende vervolgtrainingen gevolgd zoals ‘Healing Affairs’ van het EFT Netwerk Nederland en workshops zoals ‘Provocatief Coachen’ van Jeffrey Wijnberg.
Sinds april 2014 heb ik het lidmaatschap van de beroepsvereniging ViV verworven, waardoor behandelingen vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering vergoed kunnen worden.

Blijven leren en ontwikkelen is mijn lust en mijn leven, dus ik ben ook altijd op zoek naar proefkoppels waar ik iets nieuws op mag toepassen! Als dit ook iets is wat bij jou past? Mail me!

Aanmeldformulier:

  Voor- en achternaam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Ik kies voor het coachtraject:

  Aanvullingen / Opmerkingen

  Menu