Lian Vos

Life-& Relatiecoaching

Specialist in het aanbrengen van positieve veranderingen in jouw liefdesleven

Over mij

Mijn naam is Lian Vos en ik ben van oorsprong een Zeeuws meisje, dus vooral opgegroeid met de boodschap: ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg!’ Maar al van jongs af aan realiseerde ik mij dat er altijd wat te kiezen valt. Je bent zoveel meer dan het beeld wat je van jezelf hebt of wat anderen van jou denken.!

Vandaar dat ik altijd mijn hart heb gevolgd. Waar heb ik zin in? Wat past bij mij? Niet dat mijn leven dan over rozen is gegaan, want ook in mijn leven ben ik natuurlijk allerlei obstakels, valkuilen en orkanen tegen gekomen. Maar ik heb wel altijd een rotsvast geloof gehad, dat het leven ook voor mij een heel bloemenveld klaar heeft staan.. En dat het uiteindelijk aan mij is om op pad te gaan om nieuwe bloemen te gaan ontdekken.

Of om met Augustinus te spreken:

‘God zorgt voor de wind, maar de mens moet de zeilen hijsen’ – Augustinus (400 na Christus)

Over mijn coachingsstijl

Mijn coachingsstijl is het beste te omschrijven als sereen, oplossingsgericht en creatief.
Sereen omdat ik graag alle rust en ruimte creëer voor jouw unieke verhaal. Alles mag er zijn en uiteindelijk is er geen goed of fout. We gaan samen op zoek naar wat jou bezig houdt en staan stil bij jouw persoonlijke levensreis. We dalen samen af naar de donkere dalen en we ploeteren ons samen weer een weg naar boven. Want daar is een heel bloemenveld en daar kun jij weer nieuwe bloemen gaan ontdekken.
Ik ben opgeleid in de oplossingsgerichte coachingsstijl, dat wil zeggen dat we ons concentreren op het hier en nu. Jij bent helemaal OK zoals je bent, daar hoeft niet aan te worden gesleuteld. Er kan best een groot issue zijn waar je op dit moment mee te dealen hebt en dan kun je wel wat nieuwe inspiratie, moed en ondersteuning gebruiken, maar dat is het dan ook. Jij bent OK en jij kunt dit aan. Dat is het uitgangspunt.
Wat verder kenmerkend voor mijn coachingsstijl is, is het toepassen van allerlei creatieve werkvormen. Niet creatief in de zin van met klei werken, maar creatief in het ontwikkelen van oefeningen waarbij iemand op eenvoudige wijze tot zijn/haar kern kan komen. In het leven en in de liefde is alles niet zo zwart-wit en klip en klaar te formuleren. Alternatieve werkvormen kunnen dan helpen om ons gevoel te laten spreken. En van daaruit kunnen we dan gaan onderzoeken wat deze gevoelens ons te vertellen hebben en hoe wij hier uiteindelijk op willen reageren.

Samengevat ben ik dus iemand bij wie je je verhaal kwijt kunt, bij wie je jezelf mag zijn en blijven, en bij wie je ook andere werkvormen tegen komt dan praten.

En wie ben jij?

Misschien giert de spanning door je lijf.. Misschien pieker je over iets.. Misschien ben je gewoon even de weg kwijt..

Wat het ook is. Eén ding weet je wel. Jij bent niet het type wat bij de pakken neer gaat zitten. Je gelooft in het leven en in de liefde. En nu is het misschien even shit, maar er moet toch een manier zijn om hieruit te komen?!

Dit is jouw moment. Kom in actie! Ik help je graag.

Menu