Relatiecoachingstraject “Love is in the Air”

Zet je samen in voor nieuwe verbinding & het oplossen van relatieproblemen

Pffffff wat is het ingewikkeld allemaal.. stomme ruzies.. gevoelens van verwijdering.. jezelf vaak aan hem of haar irriteren.. of gewoon laaiend zijn.!
Vroeger ging alles vanzelf, nu lijkt alles gecompliceerd. Waar is het mis gegaan? Waarom komen we hier niet uit? Houden we nog wel van elkaar?
Het zijn heftige vragen en ze zorgen ervoor dat onze gevoelens alle kanten op schieten. Doodvermoeiend.

Je kunt nu drie dingen doen:

 • de relatie per direct verbreken;
 • doen wat je nu doet en zien waar dit allemaal op uit gaat lopen;
 • in gesprek gaan met een professional om te ontdekken wat het probleem is en hoe dit kan worden opgelost, zodat het tij mogelijk kan worden gekeerd. Want dat is waarschijnlijk wat je wilt.. dat het gewoon weer fijn en ontspannend is tussen jullie.. dat de liefde weer gaat stromen.. dat je je weer gewaardeerd en gewild voelt..

Samen aan de slag om het tij te keren..

In het Relatiecoachingstraject “Love is in the Air” gaan we ons richten op meer wederzijds begrip en nieuwe verbinding. Dit doen we middels 3 sessies die in het weekend plaats vinden, met tussenpozen van 1 tot 3 weken. En indien gewenst, 3 maanden na afloop van het traject, nog een bonussessie.

In de eerste sessie staat jullie relatiebiografie en dat wat jullie verbindt centraal. Ook gaan we onderzoeken wat een goede verbinding op dit moment in de weg staat. Het resultaat van deze sessie is dat we zicht hebben op het unieke en liefdevolle geschenk wat jullie voor elkaar zijn, en we hebben in beeld wat het onderliggende issue is, wat uiteindelijk voor een kink in de kabel heeft gezorgd. Jullie krijgen oefeningen of opdrachten mee die passen bij het betreffende issue.

In de tweede sessie staan we stil bij hoe het jullie de afgelopen weken vergaan is. Wat viel op? Welke positieve veranderingen zijn er geweest, welke obstakels zijn jullie tegen gekomen? We verdiepen ons in mogelijk onderliggende issues en oefenen hoe we hier anders mee om kunnen gaan. Het resultaat van deze sessie is dat jullie weer vertrouwen hebben in elkaar en nieuwe mogelijkheden zien om anders met elkaar om te gaan.

In de derde sessie bespreken we de ontwikkeling die jullie in de afgelopen weken hebben doorgemaakt. En wat is er nodig om deze ontwikkeling voort te zetten en vast te houden? Het resultaat van deze sessie is dat jullie trots zijn op waar jullie nu staan en erop durven te vertrouwen dat jullie samen in staat zijn om vastzittende patronen te doorbreken. Indien gewenst maken we nog een afspraak voor de bonussessie na 3 maanden.

In de bonussessie evalueren we hoe het jullie de afgelopen 3 maanden is vergaan. Wat zijn de successen? Wat zijn de valkuilen die jullie zijn tegen gekomen? We schaven bij en gaan waar nodig verder op zoek naar onderliggende issues. Zo staan jullie er niet alleen voor en maken we keuzes wat nu nog belangrijk is voor een stukje nieuwe intimiteit en verbinding.

Enkele praktijkvoorbeelden waarbij Het Relatiecoachingstraject “Love is in the Air” uitkomst kan bieden:

 • Jullie hebben het gevoel hebben dat jullie nogal uit elkaar zijn gegroeid en dit leidt tot gevoelens van eenzaamheid en afstand.
 • Jullie intimiteit staat op een laag pitje en het onderwerp alleen al roept veel spanning en frustratie op.
 • Jullie hebben steeds vaker ruzie om niks en het gevoel van verbinding is soms nauwelijks nog voelbaar.
 • Ontrouw heeft jullie relatie ruw verstoord en er is veel boosheid, wanhoop en verdriet en jullie weten niet hoe nu verder.
 • Er is veel drukte en/of onenigheid rondom het opvoeden van de kinderen en dit trekt een grote wissel op de kwaliteit van jullie liefdesrelatie.
 • Er zijn bepaalde issues die steeds terug keren en die jullie graag samen willen verhelderen en oplossen.

Ervaring van anderen:

“Door een lange periode van teveel stress, zagen we elkaar vooral nog als ‘ouders van’. Altijd iets te doen, vlug een kus en dan weer door. De lichamelijke begeerte was ver te zoeken en soms vroeg ik me af of hij misschien een minnares had?
In een drietal afspraken hebben we onder begeleiding van Lian veel dingen naar elkaar uitgesproken en samen gezocht naar oplossingen voor onze stress-issues. We managen nog steeds ons gezin maar we zijn nu ook in staat om daarnaast elkaar regelmatig echt te ontmoeten en te genieten van elkaars aanwezigheid.!
Ik ben heel blij dat we op tijd aan de bel hebben getrokken en dat de gevoelens van afstand en eenzaamheid nu achter ons liggen!” Maartje & Johan

Praktische informatie:

– Het Relatiecoachingstraject “Love is in the Air” bestaat uit 3 relatiecoachingssessies van 1½ tot 2 uur met tussenpozen van 1 tot 3 weken en een bonussessie na 3 maanden. De coachingssessies vinden in het weekend plaats. Jullie kunnen hierbij kiezen voor de vrijdagavond, de zaterdag of de zondag. De beschikbare data vind je in het aanmeldformulier.

– De coachingssessies vinden plaats bij de sfeervolle Tempeliershoeve te Haaren, Tempeliersweg 1 te Haaren. Koffie/thee/water/ lekkers is ruimschoots voorhanden.

– De investering voor het Relatiecoachingstraject “Love is in the Air” is € 337,50 per persoon, dit is incl. btw. Het is mogelijk dat de kosten gedeeltelijk vergoed worden door jouw ziektekostenverzekering.
Mocht deze investering voor jullie niet mogelijk zijn maar jullie wensen toch graag deel te nemen aan dit traject, dan kun je me hierover een mailtje sturen met jouw telefoonnummer. Dan neem ik contact op en dan komen we er samen vast wel uit.

Vergoeding via zorgverzekeraar

De Zin & Zijn Company is aangesloten bij de Vereniging Integrale Vitaliteitskunde (VIV) logoVIVk4
Registratienummer: 1907815. AGB-code: 90-049650. AGB-code praktijk: 90-(0)58048.
Deze beroepsvereniging vereist een erkende opleiding en jaarlijkse bijscholingen om de kwaliteit en de professionaliteit van haar licentieleden te garanderen.
Onderstaande verzekeringsmaatschappijen hebben de VIV als beroepsvereniging op hun vergoedingenlijst staan. Uiteraard ligt de vergoeding, en de hoogte daarvan, aan de afgesloten aanvullende polis.

 • Achmea groep: Zilveren Kruis, FBTO, Interpolis, Avéro Achmea, Prolife Zorgverzekeringen, DeFriesland en OZF Zorgverzekeringen.
 • CZ-groep: CZ, CZ Direct, Delta Lloyd en Ohra.
 • Coöperatie Menzis: Menzis, Anderzorg, Hema en PMA.

Ongeacht bovenstaande lijst kun je zelf bij jouw zorgverzekeraar informeren of jouw behandeling vergoed wordt, daar de ervaring leert dat ook verzekeraars die niet op de lijst vermeld staan, veelal de behandeling wel vergoeden.
Het is ook mogelijk om de kosten van een coachingstraject via de werkgever vergoed te krijgen. Problemen en stress hebben nu eenmaal hun weerslag op jouw energie, concentratie-niveau en prestaties. Daarom kunnen kosten vaak worden vergoed via het opleidingen- of ontwikkelbudget of via de arbodienst.

Als lid van Vereniging Integrale Vitaliteitkunde beschik ik over een aansluiting bij een geschillencommissie, waardoor ik tegemoet kom aan de eis zoals die door de WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten, Geschillen en Zorg) verplicht wordt gesteld. Klik hier om het reglement, behorende bij deze Geschillencommissie, in te zien.

Zie je hobbels op de weg naar het relatiecoachingstraject?

We gaan ze bekijken..

Ik/mijn partner praat niet zo gemakkelijk. Is relatiecoaching dan wel iets voor ons?

Dit hoeft op zich geen probleem te zijn want ik gebruik vrij veel creatieve werkvormen. Niet creatief in de zin van met klei werken, maar creatief in de zin van oefeningen waarbij je op eenvoudige wijze tot jouw gevoel kan komen. In het leven en in de liefde is alles niet zo zwart-wit en klip en klaar te formuleren. Alternatieve werkvormen kunnen dan helpen om ons gevoel te laten spreken. En van daaruit kunnen we dan gaan onderzoeken wat deze gevoelens ons te vertellen hebben en hoe wij hier uiteindelijk op willen reageren.

Ik wil wel maar mijn partner wil niet. Wat nu?

Als jouw partner niet wil dan is het zinvol om ervan uit te gaan dat hij/zij daar een goede reden voor heeft. Je kunt hem/haar vragen deze goede reden met jou te delen en toe te lichten, zodat je het in ieder geval begrijpt. Ook kun je hem/haar mogelijk ergens in tegemoet komen zodat het bezwaar kan verdwijnen.
Je kunt hem/haar ook vragen om even contact met mij op te nemen. Dan kunnen we samen bespreken wat een mogelijke deelname op dit moment in de weg staat. Uiteraard kun je er ook altijd voor kiezen om alleen een relatieweekend te boeken. Want als jij dingen voor jezelf verheldert en nieuwe inzichten krijgt hoe bepaalde patronen te doorbreken, helpt jullie dat als stel zeker verder.

Is het mogelijk om eerst een kennismakingssessie te boeken?

Ik heb gemerkt dat het heel ingewikkeld is om alleen maar kennis te maken. In no time praten we over wat jullie op dit moment ten diepste bezig houdt en dan is de coachingssessie feitelijk al aan de gang. Vandaar dat ik geen kennismakingssessies aanbied. Het is wel mogelijk om vooraf telefonisch contact te hebben om te bespreken of dit traject iets voor jullie is. Laat daarvoor hieronder jouw gegevens achter.

Als we samen aan de slag gaan en er blijkt toch geen klik te zijn, is het mogelijk om na de eerste sessie het traject per direct af te sluiten. Dan zal er een restitutie van € 225,00 per persoon worden teruggeboekt.

 

Over mij

Mijn naam is Lian Vos en ik zet mij in voor meer Geluk in de Liefde! Waarom? Omdat er naast veel liefdesgeluk, ook veel liefdesleed is en ik geloof dat dit laatste voor een groot deel verholpen kan worden, door samen een coachingstraject te volgen.

Vandaar dat ik laagdrempelige en opbouwende programma’s aanbied waarbij het ontwikkelen van de relatie en het oplossen van problemen voorop staan.

Kenmerkend voor mijn klantenkring is dat ik stellen begeleidt die doorgaans bewust in het leven staan en die zich graag willen blijven ontwikkelen, ook in de liefde!

Tot nu toe heb ik alleen nog maar hetero-stellen begeleid, maar is jullie vorm anders, dan sta ik daar zeker voor open!

Naast mijn opleiding tot Relatiecoach heb ik verschillende vervolgtrainingen gevolgd zoals ‘Healing Affairs’ van het EFT Netwerk Nederland en workshops zoals ‘Provocatief Coachen’ van Jeffrey Wijnberg.
Sinds april 2014 heb ik het lidmaatschap van de beroepsvereniging ViV verworven, waardoor behandelingen vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering vergoed kunnen worden.

Blijven leren en ontwikkelen is mijn lust en mijn leven, dus ik ben ook altijd op zoek naar proefkoppels waar ik iets nieuws op mag toepassen! Als dit ook iets is wat bij jou past? Mail me!

In het Relatiecoachingstraject “Love is in the Air” ligt de focus op het oplossen van relatieproblemen en het samen vinden van nieuwe verbinding.

Dat kan door de volgende succesfactoren:

 • In een ontspannen setting gaan we in alle rust met elkaar aan de slag..
 • Als je uit elkaar kunt groeien, kun je ook weer naar elkaar toe groeien..
 • We genieten van alle mooie elementen van jullie liefdesrelatie en onderzoeken hoe we deze meer aandacht kunnen geven..
 • Als we een obstakel tegenkomen, gaan we deze samen op liefdevolle wijze nader onderzoeken..
 • Door de begeleiding van de relatiecoach als buitenstaander komt er meer inzicht en begrip. In welke patronen zijn we terecht gekomen en hoe kunnen we ze doorbreken?
 • Het is hartverwarmend en verdiepend als je verstoringen in de liefde samen op kunt lossen.!

Blijf bij relatieproblemen dus niet langer bij de pakken neer zitten en kom in beweging!

Aanmelden voor relatiecoaching:

  Voor- en achternaam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Wil je alvast wat delen?

  Menu