• Heb je het gevoel dat jullie uit elkaar groeien?
  • Heeft ontrouw of een verliefdheid de relatie op zijn kop gezet?
  • Wil je bepaalde issues op een opbouwende manier met elkaar oplossen?

Blijf niet langer bij de pakken neer zitten en kies voor verandering.
Zet je samen in voor nieuwe intimiteit & verbinding.

Het komt in de beste relaties voor..
In het begin van een relatie druipt de zin in liefde & intimiteit er vanaf en voelen we alle ruimte om helemaal ons zelf te zijn.
Als je wat langer bij elkaar bent, wordt de liefde vaak verrast door allerlei irritaties, onbegrip en teleurstellingen. Het is hartverwarmend en verdiepend als je deze verstoringen in de liefde samen op kunt lossen.
Het zorgt meestal voor pijnlijke ervaringen en een grotere afstand als dit juist niet goed lukt. En voor je het weet is het cijfer van je relatie gedaald tot een 6- of lager.
Met relatie-coaching komt er meer inzicht en begrip. In welke patronen zijn we terecht gekomen en hoe kunnen we ze doorbreken?

Enkele praktijkvoorbeelden:
– Jullie intimiteit staat op een laag pitje en het onderwerp alleen al roept veel spanning en frustratie op.
– Jullie hebben steeds vaker ruzie om niks en het gevoel van verbinding is nauwelijks nog voelbaar. Jullie willen liever niet uit elkaar en zijn op zoek naar hulp.
– Ontrouw heeft de relatie ruw verstoord. Er is veel boosheid, wanhoop en verdriet en jullie weten niet hoe nu verder?
– Jullie lopen ergens tegen aan waar je niet goed uit komt. Het issue blijft zich herhalen en jullie raken steeds verder van elkaar verwijderd.
– Er is veel drukte en/of onenigheid rondom het opvoeden van de kinderen en dit trekt een grote wissel op de kwaliteit van jullie liefdesrelatie.

Praktische informatie:
– Een coachingsgesprek duurt 1½ tot 2 uur en kost per koppel € 185,00 incl. btw.
Het is mogelijk dat de kosten gedeeltelijk vergoed worden door jouw ziektekostenverzekering.
– Voor een kennismakingssessie van 1 uur betaal je slechts € 25,00 en  kun je ontdekken wat relatiecoaching voor jouw liefdesleven kan betekenen.
– De afspraken vinden overdag plaats bij de Koffiebrandery te ‘s-Hertogenbosch en ‘s avonds of in het weekend bij de Tempeliershoeve te Haaren.
– Neem contact op voor informatie of een afspraak via: 06-19367032, lian.vos@zinenzijncompany.nl, of maak gebruik van het contactformulier.

Menu