Relatieweekend ‘So Happy Together’

Vier jullie relatie en ontdek
hoe zij nog mooier kan worden.

Je kent het wel..

Je hebt het leuk samen en ja er is ook wel eens iets.. je hebt het druk.. de relatie kabbelt voort.. en je besteed er verder eigenlijk geen bijzondere aandacht aan.. maar is dat wel terecht? Is jullie liefdesrelatie niet het belangrijkste wat er is? En dat is nu precies waar het Relatieweekend ‘So Happy Together’ voor staat: de uitnodiging om een weekendje expliciet stil staan bij jullie liefdesrelatie! Om te vieren wat mooi is, om open te zijn over wat jou bezig houdt en om samen te kijken wat er mogelijk ook tussen jullie mag worden opgelost.

Het Relatieweekend ‘So Happy Together’ is iets voor jullie als

 • Jullie zeker weten dat jullie van elkaar houden en er samen alles aan doen om er iets moois van te maken;
 • Jullie het fijner vinden om aandacht te besteden aan jullie relatie in een individuele setting dan in groepsverband;
 • Er bepaalde issues zijn die steeds terug keren en die jullie graag samen willen verhelderen en oplossen;
 • Jullie graag jezelf willen blijven ontwikkelen, ook in jullie liefdesrelatie;
 • Jullie een bepaald vraagstuk hebben, waarbij jullie wel een stukje coaching kunnen gebruiken;
 • Jullie graag alert willen blijven en mogelijke issues graag in de kiem willen smoren;
 • Jullie allebei wel een beetje extra rust en een verwenmomentje verdiend hebben!

Hoe ziet het Relatieweekend ‘So Happy Together’ eruit?

Op vrijdagavond komen jullie aan en kunnen jullie er samen een fijn samenzijn van maken.

Zaterdagochtend 10:30 (voor de vroege vogels) of zaterdagmiddag 13:00 (voor de uitslapers) ontmoeten we elkaar in de sfeervolle Tempeliershoeve te Haaren. Daar hebben we alle rust en ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over wat jullie verbindt, wat jullie bezig houdt en hoe jullie relatie zich nog verder kan verdiepen. Afhankelijk van het verloop van de coachingssessie en jullie eigen wensen, kunnen jullie nog een extra opdracht meekrijgen. De rest van de zaterdag kunnen jullie geheel naar eigen wensen inrichten.

Op zondagochtend 10:30 of zondagmiddag 13:00 komen we weer bij elkaar voor de tweede coachingssessie. We bespreken eventueel jullie ervaringen met de opdracht die jullie mee hadden gekregen. Daarna gaan we stil staan bij de ontwikkeling van jullie liefdesrelatie en onderzoeken we samen of er nog bepaalde onderwerpen zijn die we kunnen ophelderen en ombuigen naar nieuwe mogelijkheden.

Daarna kunnen jullie de rest van de zondag zelf invullen met misschien iets historisch of cultureels (zoals het oude, bourgondische centrum van ’s-Hertogenbosch) of juist lekker de natuur in (zoals naar de schitterende vennen van Oisterwijk).

Ervaring van anderen:

“Hi Lian! We gaan vanavond uit eten om iets te vieren! Het is ons namelijk afgelopen week gelukt om een beginnende ruzie om te turnen naar een opbouwend en hartverwarmend gesprek. In het relatieweekend van jou geleerd natuurlijk, maar nu door ons zelf, in het heetst van de strijd, succesvol toegepast. Nogmaals dank en cheers!” – A.

‘Heel verrassend hoe je in 2 dagen weer zoveel dichter bij elkaar kunt komen. Het was een superweekend!’ – Rob & Marianne

‘We waren elkaar op de een of andere manier een beetje kwijt geraakt. Heel fijn dat we door de relatiecoaching weer echt contact met elkaar hebben gemaakt en opnieuw onze intimiteit hebben ontdekt.’ – Chris & Ans

Zie je hobbels op de weg naar het relatieweekend?
We gaan ze bekijken..

Ik/mijn partner praat niet zo gemakkelijk. Is het relatieweekend dan wel iets voor ons?

Dit hoeft op zich geen probleem te zijn want we gebruiken veel spelvormen en oefeningen waardoor de sessies vrij ontspannen en luchtig zijn. Verder zijn woorden slechts één manier om jezelf uit te drukken, we praten ook met ons lichaam en onze energetische uitstraling.

Ik wil wel maar mijn partner wil niet. Wat nu?

Als jouw partner niet wil dan is het zinvol om ervan uit te gaan dat hij/zij daar een goede reden voor heeft. Je kunt hem/haar vragen deze goede reden met jou te delen en toe te lichten, zodat je het in ieder geval begrijpt. Ook kun je hem/haar mogelijk ergens in tegemoet komen zodat het bezwaar kan verdwijnen.
Je kunt hem/haar ook vragen om even contact met mij op te nemen. Dan kunnen we samen bespreken wat een mogelijke deelname op dit moment in de weg staat. Uiteraard kun je er ook altijd voor kiezen om alleen een relatieweekend te boeken. Want als jij dingen voor jezelf verheldert en nieuwe inzichten krijgt hoe bepaalde patronen te doorbreken, helpt jullie dat als stel zeker verder.

Wij wonen in de buurt en willen graag meedoen zonder de overnachtingen, kan dat?

Ja, dit is geen enkel probleem. Wel is het zinvol om ervoor te zorgen dat de rest van het weekend wel zoveel mogelijk voor jullie twee is.

Praktische informatie:

– Je boekt zelf voor het relatieweekend een hotel of B&B boeken in bijv ‘s-Hertogenbosch of rondom de landelijke omgeving van Haaren; De kosten voor de accommodatie betalen jullie zelf. Zo kun je zelf kiezen wat het beste bij jullie past.

– Het programma is gericht op het vieren en ontwikkelen van jullie relatie. Hiertoe volgen jullie een 2-tal relatiecoachingssessies van 1½ tot 2 uur;

– De coachingssessies vinden plaats bij de sfeervolle Tempeliershoeve te Haaren, Tempeliersweg 1 te Haaren. Koffie/thee/water/ lekkers is ruimschoots voorhanden.

– De investering voor het Relatieweekend ‘So Happy Together’ is € 225,00 per persoon, dit is incl. btw en zonder de accommodatiekosten. Mocht deze investering voor jou niet mogelijk zijn maar je wenst toch graag deel te nemen, dan kun je me hierover een mailtje sturen met jouw telefoonnummer. Dan neem ik contact op en dan komen we er samen vast wel uit.

– Ben je op zoek naar een origineel en waardevol cadeau? Geef dan het relatieweekend ‘So Happy Together’ aan een koppel cadeau! Stuur me een mailtje en dan stuur ik jullie een mooie cadeaubon toe.

Over mij

Mijn naam is Lian Vos en ik zet mij in voor meer Geluk in de Liefde! Waarom? Omdat er naast veel liefdesgeluk, ook veel liefdesleed is en ik geloof dat dit laatste voor een deel voorkomen of verholpen kan worden, door bewuster met de Liefde om te gaan.

Om dit te kunnen bereiken bied ik laagdrempelige en opbouwende programma’s aan waarbij het vieren van de liefde en het ontwikkelen van de relatie voorop staan.

Kenmerkend voor mijn klantenkring is dat ik stellen begeleidt die doorgaans bewust in het leven staan en die zich graag willen blijven ontwikkelen, ook in de liefde!

Tot nu toe heb ik alleen nog maar hetero-stellen begeleid, maar is jullie vorm anders, dan maak ik graag kennis met jullie!

Naast mijn opleiding tot Relatiecoach heb ik verschillende vervolgtrainingen gevolgd zoals ‘Healing Affairs’ van het EFT Netwerk Nederland en workshops zoals ‘Provocatief Coachen’ van Jeffrey Wijnberg.
Sinds april 2014 heb ik het lidmaatschap van de beroepsvereniging ViV verworven, waardoor behandelingen vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering vergoed kunnen worden.

Blijven leren en ontwikkelen is mijn lust en mijn leven, dus ik ben ook altijd op zoek naar proefkoppels waar ik iets nieuws op mag toepassen! Als dit ook iets is wat bij jou past? Mail me!

Wat verder kenmerkend voor mijn werkwijze is, is het toepassen van allerlei creatieve werkvormen. Niet creatief in de zin van met klei werken, maar creatief in het ontwikkelen van oefeningen waarbij iemand op eenvoudige wijze tot zijn/haar kern kan komen. In de liefde is alles niet zo zwart-wit en klip en klaar te formuleren. Alternatieve werkvormen kunnen dan helpen om ons gevoel te laten spreken. En van daaruit kunnen we dan gaan onderzoeken wat deze gevoelens ons te vertellen hebben en hoe wij hier uiteindelijk op willen reageren.

In het relatieweekend ‘So Happy Together’ ligt de focus op het vieren van de liefde en het ontwikkelen van de relatie:

 • In een ontspannen setting gaan we zeker de diepte in..
 • We genieten van mooie vergezichten op de toppen van jullie geluk..
 • Als we een obstakel tegenkomen, gaan we deze samen op liefdevolle wijze nader onderzoeken..
 • We sluiten het weekend af met nieuwe inzichten en toosten op jullie unieke liefdesgeluk!

Inschrijven voor een relatieweekend

  Voor- en achternaam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Wil je alvast iets delen?

  Menu