Hartstochtelijke Herfstwandeling

Het is herfst! Een seizoen dat gekenmerkt wordt door rust en loslaten. De natuur neemt de tijd om even tot rust te komen en laat alles los wat voorbij is gegaan.

Wat dit allemaal met de Hartstochtelijke Herfstwandeling te maken heeft? Trek je stoute schoenen aan, ontdek het zelf en laat de hartstocht weer door jullie relatie heen stromen!

Even tijd voor elkaar

We wandelen door een aantal prachtige herfstparken vlakbij de binnenstad van Den Bosch. Zie voor de route de bijgevoegde plattegrond. Onderweg zijn er natuurlijk allerlei terrasjes te vinden voor een hapje of een drankje. Of je strijkt neer op één van de bankjes en neemt zelf je koffie mee. In de wandeling zijn ter inspiratie 3 opdrachten verwerkt.

Veel hartstocht, herfstgenot en wandelplezier toegewenst!

Hoe anderen de wandeling ervaren hebben:

“Hoi Lian, wat een leuke wandeling, zo kom je nog eens ergens en zie je de stad op een andere manier. De opdrachten waren weer verrassend en gaven ons weer goede gespreksstof. Het is goed om elkaar regelmatig echt weer eens diep in de ogen te kijken en jouw relatiewandelingen helpen ons daarbij!” (Bianca & Willem)

“Beste Lian, wij hebben ervan genoten! Wat is Den Bosch toch een mooie stad. En in de wandeling zaten heldere thema’s en goede opdrachten waarmee je heel goed met elkaar in gesprek kunt gaan. Laat de hartstocht maar weer komen!?” (Hans & Marijke)

Menu