Mr. Probz geeft aan dat zijn nummer over de onvoorwaardelijke liefde gaat en dat is wat mij betreft ook te horen… De rust in het nummer, zijn emotionele stem en de doordringende woorden laten niets onverbloemd: Hij heeft haar gevonden! Zij is het helemaal!

Tegelijkertijd weten ook velen van ons dat de volmaakte liefde niet bestaat. In de verliefdheidsfase is het heel normaal dat je onvoorwaardelijke liefde voor iemand voelt, maar na een tijdje ga je vanzelf ook de minder prettige kanten van iemand ervaren of ga je je zelfs storen aan iets wat je in het begin juist zo leuk aan hem/haar vond.

Op deze momenten is het belangrijk om het idee van de volmaakte liefde los te laten. Je bent nu over gegaan tot de ‘dagelijkse vorm’ van liefde en daar horen strubbelingen voor 100% bij. Daar samen uitkomen zal de relatie juist nog meer diepgang geven en er samen niet uitkomen leidt meestal tot verwijdering, bekoeling en nog meer strubbelingen. In dat laatste geval kan relatiecoaching in korte tijd veel zaken verhelderen. Als je te lang wacht, is de afstand soms zo groot geworden, dat het erg veel energie kost om weer echt tot elkaar te komen.

Het goede nieuws is dat die prachtige intense gevoelens van onvoorwaardelijke liefde doorgaans wel steeds weer naar boven komen borrelen. Je kunt hier ook specifiek gelegenheid voor creëren! Bijvoorbeeld door samen 3 minuten op bovenstaand nummer intiem te dansen. En samen kun je vast nog veel meer 3 minuten-momenten bedenken die jullie toe zouden kunnen passen in jullie drukke leven van alledag..

Menu