Mijn zijn album ‘Love Is A Four Letter Word´ wilde Jason Mraz een eerbetoon aan de liefde brengen. Voor mij is dit helemaal gelukt en als relatiecoach biedt dit album mij een keur aan waardevolle thema’s als het om de liefdesrelatie gaat…
Het onderstaande liedje ‘I Won’t Give Up’ is een prachtig voorbeeld van het helemaal voor de ander en de relatie gaan. Ik denk dat niets zoveel schoonheid in zich heeft als het gevoel helemaal van de ander te houden, met alles erop en eraan en zonder ‘ja-maar’s.
Nu kunnen er legio redenen zijn waarom dit niet bij iedereen zo is. Jason zelf heeft ook het nodige verdriet in de liefde meegemaakt. Het mooie van dit nummer is voor mij ook, dat hij het leerproces benoemt. Want wat onze relationele status en geschiedenis ook is, we blijven altijd allemaal leren als het om de liefde gaat.
En wat zou jij voor tekst schrijven als je een eerbetoon aan de liefde zou willen brengen?

 

Menu