3 gouden tips voor meer geluk in de slaapkamer

Je kent het wel .. geluk in de slaapkamer.. dat gaat over passie en begeerd worden.. Romantiek, erotiek, het gevoel bemind te worden.. En het gaat, naast lichamelijk genot en ontspanning, zeker ook over het sterke gevoel van met elkaar verbonden te zijn..
En misschien weet je ook wel dat geluk in de slaapkamer bij veel stellen best wel een issue is. Gebrek aan romantiek, sleur in bed, onbegrepen gevoelens, te weinig seks, etc. Troost jezelf dus, bij problemen rondom seksualiteit, dat je echt niet de enige bent. Het is voor veel stellen ook lastig om deze issues bespreekbaar te maken en dat staat een oplossing vervolgens vaak ook in de weg.
Vandaar dat ik tijdens het Geluksweekend ’s-Hertogenbosch graag mijn 3 gouden tips voor meer geluk in de slaapkamer met jullie wil delen!

Hoe ik dit met jou deel?
Je kunt je aanmelden voor een privé-sessie van 20 min op een afgeschermde plek in ‘De Gelukstuin’ tijdens het eFFect Festival! Dit festival vindt plaats op 9 en 10 juni bij Zorgboerderij De Locatie, De Gemeint 3, 5251 VB Vlijmen. De 20-min-sessies worden gehouden op zaterdag van 14.00-16.00 en zondag van 12.30-14.30.
Je kunt spontaan langs komen of een plekje reserveren via een sms naar 06-19367032. Dus kom langs, ontdek de 3 gouden tips en ga voor meer geluk in de slaapkamer!

Wat de 3 grootste problemen zijn, kan ik je nu wel alvast vertellen..

Met stip op nummer 1: ruzie / gedoe over de seks.
Het hoeft niet altijd grote bonje te zijn, het kan ook een stil zwijgen zijn; het er met opzet maar niet over hebben, om nare discussies te voorkomen. Binnenin zit er dan wel degelijk kwaadheid. Partners zijn dan kwaad over het niet krijgen waar ze zo naar verlangen.

Op nummer 2: slechte seks als gevolg van problemen op andere gebieden in de relatie.
Over het algemeen is jullie seksleven een soort weerspiegeling van de kwaliteit van jullie gehele liefdesrelatie. Problemen op andere gebieden, die niet worden uitgepraat of opgelost, werken heel snel door op het intiem zijn in de slaapkamer. Met alle gevolgen van dien, want op deze wijze worden de problemen vaak alleen nog maar groter.

En tot slot op nummer 3: het gevaar van de sleur en jullie seksualiteit als iets basics en vanzelfsprekends gaan zien.
Je staat er niet of nauwelijks meer bij stil. Er wordt geen werk meer van gemaakt. Je denkt dat dit het wel was. Passie zou alleen iets van het begin zijn. Verlangens naar meer passie of het doorbreken van de sleur worden niet beantwoord.
De seksualiteit kan op deze manier ook als een kaarsje helemaal uit gaan.

Zijn deze problemen herkenbaar voor jou? Of zou je er gewoon meer over willen weten?
Meld je dan nu aan voor een 20-min-sessie middels een sms naar 06-19367032 en kom meer te weten over hoe je deze problemen op kunt lossen. Alles voor meer geluk in de slaapkamer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu