Heerlijk!! Er komen weer zomerse temperaturen aan deze week!! Ik kan erg genieten van die alles-doordringende warmte.. Het is een warmte die je ook in jezelf kunt ervaren. Natuurlijk is het prettig als iemand anders jou vult met deze warmte, maar het voelt onvrij als je daarvan nogal afhankelijk bent.
Gelukkig kunnen we ook op een warme manier met onszelf omgaan. Bijvoorbeeld door onszelf te begroeten met ‘Hello Sunshine!’ Dit klinkt natuurlijk maf, maar het is minstens zo maf om allerlei andere negatieve dingen tegen jezelf te zeggen / te denken!
Een andere concrete actie is om met jezelf om te gaan zoals je met een goede vriend(in) om zou gaan. Dan doe je je best om begripvol en opbouwend te zijn!
Wat ook een effectieve vorm is om positief met jezelf om te gaan, is om keuzes te maken die helemaal bij jou passen. Niets ‘ja maar’, gewoon doen. We zijn allemaal uniek en we leven allemaal ons eigen unieke leven, dus waarom dan geen unieke keuzes maken? We zijn ook allemaal geboren met een innerlijke kracht en die is, net zoals de kracht van de zon, vaak sterker dan je denkt..
Hello Sunshine!!!

Menu