Misschien heb jij je de afgelopen week ook wel over van alles druk gemaakt.. zo zitten de meesten van ons nu eenmaal in elkaar.. Hoe moet het nu verder met dit? Hoe regel ik dat? Wat als..? Waarom dit nu weer? Hoe komt het toch dat?
De meesten van ons maken ook heel wat mee.. en allerlei kleine dingen kunnen net zo zwaar aanvoelen als hele grote dingen. Wat wonderen doet, is natuurlijk relativeren! En ook dat weten de meesten van ons ook allemaal wel.. maar je moet er dan wel even aan denken..

Vandaag een liedje om ons geheugen even helemaal op te frissen. ‘Holes’ van Passenger. Naast de prachtige, vrolijke gitaarmuziek, helpt de tekst ons om vooral toch te relativeren. Omdat hij het vrij snel zingt, is het helpend om met de tekst mee te lezen via onderstaand filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=bmQ697_jUH8

Het mooie van de videoclip van ‘Holes’ zijn de gezichten van de mensen. Gezichten van mensen die allemaal heel goed weten wat ‘holes’ ervaringen zijn en die waarschijnlijk ook hebben ervaren dat relativeren helpend is. Het is uitermate bemoedigend om te weten dat je echt niet de enige bent. Zie daarom voor jouw mede-relativisten het onderstaande filmpje:

Ik wens iedereen een uitermate relativerend weekend toe!

Menu