Is jouw relatie ‘holiday-proof’?
Nog even en dan is het zover.. Eindelijk vakantie! De periode om even helemaal tot rust en tot elkaar te komen.. toch? We weten allemaal dat dit soms helemaal niet zo makkelijk is. Ja, als alles goed met ons gaat.. dan is het geen probleem. Maar als het wat minder goed met ons gaat of met de relatie met onze geliefde.. tja, dan is het wel een ander verhaal, want die issues gaan dan namelijk gewoon óók mee op vakantie.. en dan zitten we daar..
Nu kan een vakantie wel degelijk tot meer nabijheid leiden, maar het kan de problematiek ook juist verergeren en alle hoop doen verdwijnen. Tijdens een vakantie zit je namelijk ineens boven op elkaar, zonder de drukte en de vele afleidingen van het leven thuis en dan worden de issues vaak nog duidelijker zichtbaar en/of nog groter dan ze al waren. Dit verklaart dan ook het jaarlijkse hoge aantal echtscheidingsaanvragen aan het einde van de zomervakantieperiode.

Hoe zou het zijn als..?
Hoe zou het zijn als we bepaalde lastige issues in onze liefdesrelatie nu juist vóór de vakantie nog op zouden lossen? Hoe zou het zijn als we in de vakantie juist met volle teugen van ons samenzijn zouden kunnen genieten? Hoe zou het zijn als we tijdens de vakantie juist weer helemaal verliefd op onze partner zouden worden? Hoe zou het zijn als we onze relatie, net zoals we dat met onze auto doen, nog even zouden checken voordat we op reis gaan?
Maar hoe pak je dat aan? Het aangaan van een goed gesprek is niet altijd zo eenvoudig. Precies om deze reden bied ik, in de maanden juli en augustus, de mogelijkheid om langs te komen voor een relatiegesprek. Tijdens dit gesprek gaan we samen stil staan bij wat jullie bindt en op welke gebieden jullie graag een bepaalde ontwikkeling door zouden willen maken. Het is op deze manier een opbouwend gesprek, waardoor je samen weer gesterkt en met praktische ontwikkeltips aan de vakantie kunt beginnen!
Dit relatiegesprek vindt plaats te ‘s-Hertogenbosch, duurt 1½ uur en kost slechts € 34,50 per persoon. Wil jij weten of dit gesprek zinvol is voor jouw relatie? Doe dan de onderstaande eenvoudige test..

Is jouw relatie holiday-proof? Test het hier!
Geef hieronder voor elke stelling aan of deze voor jou op gaat.

 • Ik kan gemakkelijker 3 dingen opnoemen die ik niet zo prettig vind aan mijn partner, dan 3 dingen die ik wel prettig aan hem/haar vind.
 • Ik zie eigenlijk een beetje op tegen de komende vakantie-periode.
 • Er is vaker afstand dan verbinding tussen mij en mijn partner.
 • Ons seksleven staat al een tijdje op een laag pitje.
 • Ik heb de indruk dat onze ruzies/irritaties meestal over de dezelfde dingen gaan.

Zijn er 3 of meer van de 5 stellingen waar voor jou? Dan is een relatiegesprek voor jou zeker van toegevoegde waarde. Meld je snel aan via onderstaand formulier zodat jullie juist in de vakantie-periode weer volop gaan genieten van elkaar!

  Jullie voornamen

  Jouw e-mail

  Jouw telefoonnummer

  Menu