Mijn woning heeft een nieuwe verflaag nodig en omdat ik het moeilijk vind om een nieuwe kleur uit te kiezen, had ik een afspraak gemaakt met Esther Reijns van Stylachterover. We hadden een leuk gesprek, analyseerden de woning en ze checkte tussendoor even of het ook iets spannends mocht zijn?
HA!! De avonturier in mij sprong op en dacht ‘Yes! Dit wordt mijn dag!’
Het Zeeuwse Meisje met haar doe-maar-gewoon-dan-doe-je-al-gek-genoeg-mentaliteit zei natuurlijk meteen dat het vooral niet te gek moest worden.

Esther en ik doken in de kleurenstalen en in no time zaten we helemaal op dezelfde lijn: ‘Green Tea’ en ‘Dazzling Spring’. Klaar. We bespraken nog een paar andere dingen en toen kwam het afscheid én de paniek van het Zeeuwse Meisje.. ‘Wat heb je nu weer gedaan???’
‘Spannende kleuren uitgekozen!!’ antwoordde de Avonturier met een big smile.. ‘Je nodigt Mevrouw Stylachterover toch niet uit als je gewoon alles wit wilt verven??’

Hoogste tijd voor een innerlijk spoedoverleg met een voorzitter die ruimte kan bieden aan beide types..

Menu