Relatie Check-up Geluksweekend ‘s-Hertogenbosch!

Deelname aan Geluksweekend ‘s-Hertogenbosch

Geluksweekend
Het unieke Geluksweekend ‘s-Hertogenbosch staat weer voor de deur! Van 30 juni t/m 2 juli opent ‘s-Hertogenbosch haar stadsmuren speciaal voor alle Gelukkigen!

Relatie Check-up
Ben jij wel in voor Geluk in de Liefde? Kom dan langs voor een korte Relatie Check-up, met alle aandacht voor wat er wél goed gaat in jullie relatie! Een warme ervaring van liefdesgeluk en verbinding!

Bewust tijd en aandacht voor jouw relatie
Want zeg nu zelf.. hoeveel tijd besteed jij aan het onderhouden van jouw liefdesrelatie? Hoe vaak staan we stil bij wat er eigenlijk wél goed gaat in de relatie? En wanneer spreken we nog eens echt heel bewust naar elkaar uit waar we dankbaar voor zijn? We gaan er nu eenmaal al snel van uit dat de ander dat allemaal wel weet.. Of we doen het af met het reguliere ‘Ik hou van je’-dat weet je toch???

De valkuil van de ‘vanzelfsprekendheid’
Als Relatiecoach weet ik dat het ‘teveel de ander en de relatie als vanzelfsprekend nemen’, een grote valkuil kan zijn! Vandaar dat ik tijdens het Geluksweekend s’-Hertogenbosch graag mijn bijdrage lever aan Geluk in de Liefde door het aanbieden van liefdevolle en verbindende Relatie Check-ups!

Wat, waar en wanneer?
De Relatie Check-up vindt per koppel plaats en duurt 20-30 min. Je mag zowel spontaan langs komen als je vooraf per mail aanmelden via lian.vos@zinenzijncompany.nl
♥ zaterdag 1 juli van 12.00 – 14.30 uur + zondag 2 juli van 12.00 – 14.00 uur | Willem Twee Spiegelzaal, Boschdijkstraat 100 te ‘s-Hertogenbosch.
Zie voor meer info www.geluksweekend.nl

Menu