Couple in the parkSoms wordt je verrast.. Bijvoorbeeld door de Liefde of als RTL je belt om een item te maken over je Relatieweekend So Happy Together! Zo gezegd.. zo gedaan.. en morgen is het dan zover.
Voor wie het wil zien: het item zit in het programma ‘LifestyleXperience plus’ en het wordt vanaf 13.35 uitgezonden op RTL 4 en later is het nog te zien via de website.

Echt hartstikke leuk!!! Toch heeft het heel wat voeten in de aarde gehad… want ik hou er al niet van om gefotografeerd te worden, dus laat staan dat ik gefilmd wordt!
‘Omarm je angsten’ ging het door mijn hoofd; wat makkelijker gezegd is dan gedaan..
Het was ook een hele zoektocht om een koppel te vinden dat het niet erg vond om met hun relatie als onderwerp op tv te komen.. ‘Het komt allemaal goed’ zei ik steeds tegen mezelf; best moeilijk om daar ook echt in te geloven..

Achteraf vond ik het een ontzettend leuke ervaring en ben ik erg dankbaar en blij met het prachtige, unieke stukje film! Ook is het me helemaal duidelijk waarom ik zoveel voldoening uit mijn werk haal.. want niets is zo mooi als je kunt zien dat 2 mensen So Happy Together zijn..

Mijn dank gaat vooral uit naar het koppel voor hun moed en openheid! En natuurlijk ook naar de Brabantse Kluis te Aarle-Rixtel waar de opnames hebben plaatsgevonden.

Menu