Nu de Kerstdineetjes voorbij zijn en Oudjaar pas over een paar dagen gevierd gaat worden, is het wellicht een mooi moment om echt tijd voor elkaar te hebben. Het kan zijn dat je dat als een beetje onwennig ervaart, zeker als je al lange tijd juist weinig tijd voor elkaar hebt gehad. Laat dat gevoel er dan maar gewoon zijn. Gevoelens zijn maar gevoelens, ze komen en ze gaan. Kies er voor om iets te gaan doen, want juist samen dingen doen, bevestigd en verstevigd de band.
Soms willen we dat eerst alles wordt opgelost of uitgepraat. Dan denken we: ‘Als……………… dan wil ik wel weer iets samen ondernemen’. Het kan helpen om deze voorwaarde te parkeren en los daarvan er voor te kiezen om samen iets te gaan doen. Gewoon omdat je allebei de wens hebt om de band te bevestigen en te verstevigen.
Natuurlijk is het ook goed om dingen met elkaar te bespreken. Het mooie is dat dat juist veel gemakkelijker gaat als er weer een momentje van nabijheid en plezier is geweest.

Ik wens iedereen heerlijke vakantiedagen toe met vooral veel tijd voor elkaar of als je single bent, tijd voor jouw vrienden of tijd voor jouzelf.

Menu