Vandaag enkele versiertips, voor zowel singles als partners, met een knipoog naar Moeder Natuur..
Vorig weekend was ik namelijk in Zeeland en zag ik op het strand Sterns druk in de weer met het vangen van visjes: de grote versiertruc!!!
Er worden dus de hele tijd, de meest smakelijke en mooist glimmende visjes aangereikt om de ander te laten weten dat ze van goede huize komen.. (Tip 1: Maak ergens indruk mee!) Het leuke is ook dat ze elkaar echt uitdagen door zichzelf steeds weer te verplaatsen, zodat ze het visje nét niet kunnen pakken! (Tip 2: Be exciting to get!)
Tegelijkertijd kijken ze ook heel goed rond of dit wel echt de partner is, die hen kan bieden waar zij naar verlangen. Geen hand vol Sterns maar een zee vol Sterns, dus waarom zou je niet kieskeurig zijn??  (Tip 3: Probeer ook gewoon een beetje je verstand erbij te houden en kijk rustig rond!) Dit hele ritueel is erg leuk in bovenstaand filmpje vastgelegd.

Ook maken ze samen nog romantische vluchten en is er nog het ultieme ‘dansen op het strand’! Ze nemen voor het versieren dus uitgebreid de tijd.. (Tip 4) wat ook logisch is want Sterns blijven doorgaans voor de rest van hun leven een stel, dus het gaat nogal ergens om. Het leuke is ook dat ze deze gewoonte erin houden. Als ze elkaar het volgende jaar weer zien, gaan ze hun eigen partner opnieuw versieren (Tip 5). Ook in onze liefdesrelaties boek je met een romantisch, uitgebreid en spannend voorspel altijd succes. Uit onderzoek blijkt dat, zowel mannen als vrouwen, op deze wijze meer bevrediging bij de liefdesdaad ervaren, dan wanneer zo’n voorspel ontbreekt. Denk dus vooral nooit dat het niet meer zo nodig is. Het is juist weer eens een uitstekende gelegenheid om de ander te laten weten dat het je menens is, dat je bereid bent om je uit te sloven en dat de ander zeker geen vanzelfsprekendheid is!

Ik wens iedereen een romantisch weekend toe..

Menu