Verstilling in Den BoschVandaag een stukje over verstilling in Den Bosch. Het prachtige, historische centrum biedt ons namelijk allerlei inspirerende plekjes hiervoor. Vandaar mijn initiatief voor het ontwikkelen van de Zin & Zijn stadswandeling!
Het is een wandeling van ongeveer 2 uur geworden waarbij we de mooiste plekjes passeren en waarbij we de omgeving gebruiken om te verstillen en om nieuwe ontdekkingen over onszelf te doen. Ik biedt de deelnemers verschillende overdenkingen en reflecties aan, die ze later in het Zin & Zijn boekje nog eens na kunnen lezen.
Op dit moment zit de Zin & Zijn stadswandeling in de ‘try-out’ fase en dus biedt ik haar kosteloos aan! Je kunt je opgeven via het contactformulier. De try-out staat gepland op vrijdag 1 augustus van 14.00-16.00. Van harte welkom!

Inmiddels is uit onderzoek regelmatig gebleken dat ontspanning, verstilling, meditatie, wandelen, reflecteren, etc een positieve invloed hebben op ons lichamelijk en psychisch welbevinden. Nu zou je denken.. we hoeven er alleen maar tijd voor vrij te maken..?! En daar zit toch het probleem. Soms zitten we namelijk helemaal vast in een patroon van werken-zorgen-meekomen-doelen bereiken-etc wat maakt dat we onszelf het eigenlijk niet gunnen. Op een diepere laag zijn we er een soort van overtuigd dat we het gewoon niet verdienen.. ‘eerst…. dan…..’
Ik zou iedereen van harte willen aansporen om uit dit patroon te stappen. En ik hoop dat de Zin & Zijn stadswandeling velen hiertoe zullen inspireren.

Menu