Wil jij in 2016 weer echt gelukkig worden in je relatie?

Wil jij in 2016 weer echt gelukkig worden in je relatieOp 2 januari gooi ik de vraag er maar gewoon in: Wil jij in 2016 echt gelukkig worden in je relatie?

De Liefde is prachtig, maar heus niet altijd gemakkelijk. We lopen altijd weer tegen lastige issues aan. En dan vragen we ons af, hoe we hier nu toch in terecht gekomen zijn? En nog belangrijker: Hoe komen we hier weer uit?
Want als je relatie al een tijdje niet meer zo lekker loopt, wil je maar één ding: Dat het weer beter gaat. Dat je weer helemaal van elkaar kunt genieten, dat de vele ruzies en irritaties stoppen en dat je weer gewoon plezier aan de relatie gaat beleven. Daarom is elke hulp bij het oplossen van de relatieproblemen welkom!
Relatiecoaching kan zo’n hulp zijn. Door samen, onder begeleiding van een onafhankelijke derde, weer echt met elkaar in gesprek te gaan, maak je een belangrijk statement, namelijk: ‘Wij vinden elkaar en onze relatie belangrijk en wij willen de liefde voor elkaar weer dolgraag zien opbloeien!’ En op een bepaalde manier is met zo’n statement, het halve werk al gedaan..

Soms is er een vorm van angst om zo’n stap te zetten. Het is meestal de angst voor wat-er-allemaal-wel-niet-boven-tafel-zal-komen. In de praktijk valt dit echter reuze mee. Meestal voelen we onderhuids namelijk allang wat er allemaal niet lekker zit en dan is het juist erg bevrijdend, als het er eindelijk allemaal eens mag zijn.
Openheid geeft dan juist veel rust en helderheid. Of zoals een man laatst blij uitriep: ‘Wat is het eigenlijk lekker om gewoon te zeggen wat je voelt!’

Soms zitten we ook vast in het denkpatroon van ‘Er is toch niets aan te doen’ of ‘Hij/zij zal toch niet veranderen’. Ook die gedachtes mogen er zijn. Ook daarmee kun je samen aan de slag gaan. Relatiecoaching kan je juist oefeningen aanreiken waarmee je samen de sleur of bepaalde gedragspatronen kunt doorbreken.

Onderzoek gewoon eens jullie mogelijkheden. Klik op de link en meld je aan voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek en bekijk samen wat het jullie kan brengen.

Als er in ieder geval iets is, wat ik iedereen van harte toewens voor 2016, is het wel ‘gelukkig worden in je relatie’!

Menu