Wordt een Godin van de Liefde in 3 stappen

Godin van de Liefde
Verlang je naar meer liefde in jouw leven? Kan jouw relatie wel een opkikker gebruiken? Of ben je wel klaar met jouw single-bestaan? Dan is het vandaag, op Valentijnsdag, tijd voor een nieuwe uitdaging: Wordt een Godin van de Liefde!

Jouw unieke liefdesleven
Alle Griekse Goden beschikten over buitengewone krachten. En dat geldt zeker ook voor de Liefde! Ga maar eens na op welke wijze en hoe vaak, ze jou heeft verrast. De liefde is misschien wel het mooiste en het pijnlijkste wat er is.
Probeer te accepteren dat de liefde voor een groot deel haar eigen weg gaat. Bij niemand is het alleen maar rozengeur en maneschijn. Veel ellende kan voorkomen worden door het idee, dat nare ervaringen jou niet zullen overkomen, los te laten. Vandaar dat ik je uit wil nodigen om volmondig JA te zeggen tegen jouw unieke liefdesleven. Ga er van uit dat, hoe dan ook, de Liefde het beste met je voor heeft! En jij hebt ongetwijfeld altijd het beste van jezelf gegeven.

Genieten van de Liefde in het hier en nu
We hebben in de liefde al snel de neiging om iets van de ander te verwachten. Hij of zij zou iets meer zus of zo moeten zijn.. Dan zouden we echt veel gelukkiger zijn! Het is echter leven in de toekomst, het is wachten op uitgesteld geluk. Daarom is stap 2 het maken van de keuze om nergens meer op te wachten. Kijk in het hier en nu hoe je zelf Liefde kunt zijn. Zowel voor jezelf, als voor de ander.

Laat je verrassen
Stap 3 is steeds opnieuw loslaten wat is geweest. Ga ervan uit dat ook de ander continu het beste van zichzelf heeft gegeven. Benader de ander alsof je hem/haar voor de eerste keer ontmoet. Natuurlijk is dit nogal onwerkelijk, maar het gaat om een stukje mindset. Kies ervoor om jezelf voor de ander te openen zoals hij/zij op dit moment is. Niemand vindt het leuk om bevooroordeeld benaderd te worden. En niemand blijft hetzelfde, iedereen is continu in ontwikkeling. Begin dus steeds weer met een lege bladzijde en laat je verrassen. Je zult op deze wijze vaak ook nieuwe dingen over de ander ontdekken en meer plezier beleven aan het samenzijn.

Tot zover de 3 stappen om een Godin van de Liefde te worden.. Ik wens je een hele liefdevolle Valentijnsdag toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden

Menu