Geluk in de LiefdeTja… Geluk in de liefde… De cijfers liegen er niet om: een derde van de huwelijken eindigt in een echtscheiding en van de overgebleven huwelijken zegt slechts de helft gelukkig te zijn in hun relatie. Het mag dan ook een wonder heten, dat we er over het algemeen toch in blijven geloven! En dat is maar goed ook, want wat is het leven zonder de liefde?

De decembermaand is niet de makkelijkste, als het om de liefde gaat. We kunnen ons dan juist heel eenzaam of verdrietig voelen door het verlies van onze geliefde, het alleen-zijn of door slepende familie-ruzies. Ook kun je binnen een relatie tijdens de feestdagen extra ervaren, dat je niet meer gelukkig bent met jouw partner. Het is zelfs een traditie dat er, in de maand januari, bijna twee keer zoveel echtscheidingen worden aangevraagd dan normaal.

Het goede nieuws is dat er tijdens de feestdagen ook veel nieuwe liefdes ontstaan; dat er juist familie-ruzies worden bijgelegd en dat koppels weer de gelegenheid hebben om even helemaal tot elkaar te komen. Gelukkig zijn we dus ook uitstekend in staat om het geluk in de liefde een handje te helpen!

In het kader van mijn passie tot het bijdragen aan meer geluk in de liefde, ga ik de komende twee weken ‘Lang leve de Liefde’-sessies verzorgen tijdens het Bosch Winterparadijs op de Parade in ‘s-Hertogenbosch. Je kunt bijvoorbeeld langskomen voor een Relatie Check-up, een Happy Single-sessie volgen of je komt je hart luchten over jouw relatie-stress. Het doel van de ‘Lang leve de Liefde’-sessies is om even stil te staan bij hoe het met je gaat en om te ontdekken hoe jij mogelijk nog meer geluk in de liefde kunt gaan ervaren. Zie voor meer informatie de website van het Bosch Winterparadijs.

Ik wens iedereen alvast een hele feestelijke decembermaand toe!

Menu