Herfst 2014Het nieuwe herfstseizoen staat voor de deur.. en het mooie van een nieuw begin is, dat het ons het gevoel geeft, dat alles nog open ligt. Ook de Herfst 2014 ligt weer vol nieuwe kansen en mogelijkheden voor ons.
Tegelijkertijd zijn ook veel mensen aan het worstelen met al die kansen en mogelijkheden: ‘Welke keuze zal ik maken?’, ‘Ik heb zo weinig energie!’, ‘Wie zegt er dat het me zal lukken?’, ‘Wie ben ik eigenlijk en wat is mijn missie?’, ‘Mijn hoofd zit zo vol!’

Allemaal lastige vragen die ons doen en laten soms verlammen en dan gaat het leven weer verder en er gebeurt wat er gebeurt…. Het druist in tegen ons verlangen om bewust te leven en om er iets moois van te maken.

Voor de Herfst 2014 heb ik het online coachingsprogramma ‘Blowing in the Wind’ weer op mijn site gezet. Het programma gebruikt het Herfstseizoen als thema voor allerlei opdrachten en reflecties. ‘Blowing in the Wind’ staat voor het verfrissen van de geest en het ontdekken van jouw eigen weg.
Wil jij ook graag nieuwe energie opdoen en jezelf beter leren kennen? Meld je dan nu aan via het contactformulier.

En voor iedereen die aanstaande zondag het Herfstseizoen op een speciale manier wil inwijden, is er om 14.00 de Zin & Zijn stadswandeling ‘s-Hertogenbosch. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Ik wens iedereen een heerlijke Herfst 2014 toe!!!!

Menu