Lezing: ‘Sexy, Smart & Shining’

Inspirerende lezing voor alle singles die graag:
– iets moois van hun single periode willen maken;
– nieuwe ontdekkingen over zichzelf en hun liefdesleven willen doen;
– alles willen weten over het aangaan van een succesvolle liefdesrelatie.

Wanneer? Vrijdag 8 april, 15.00-16.00, daarna gezellige borrel!
Waar? Seats2Meet Station Den Bosch, Stationsplein 161, ‘s Hertogenbosch.
Kosten? Slechts jouw onverdeelde aandacht.

Meld je hier aan en kies voor nieuwe ontspanning in jouw single-zijn!

Sexy
Sexy zijn heeft met heel veel andere dingen te maken dan met het hebben van de juiste vormen of maten. Het is de manier waarop jij uit jouw ogen kijkt.. De mate waarin je jezelf durft te zijn.. Het bewust aanwezig zijn en het echt voor de ander open staan..
Soms zijn er wel eens periodes dat je je helemaal niet sexy voelt. Je zit even niet zo lekker in je vel, twijfelt aan alles en je bent jezelf een beetje kwijt geraakt. Het goede nieuws is dat je juist in een single-periode alle ruimte hebt om even helemaal tot jezelf te komen.
Bij deze lezing krijg je een aantal praktische tips hoe je weer kunt ontdekken wie je bent en wat je wel niet allemaal te bieden hebt! Je zult zien dat je meer aantrekkingskracht hebt, dan je had gedacht..

Smart
Als alles open ligt, wil je deze openheid natuurlijk zo ‘smart’ mogelijk invullen! Het oude is voorbij en het nieuwe lonkt ons!
Hoe gaan we dit aanpakken? Hoe verwerk ik het oude? Naar wat voor type ben ik eigenlijk op zoek?
En soms is het ingewikkeld.. Dan lijkt het erop dat je hart iets anders wil dan je hoofd en waar ga je dan naar luisteren? Of we piekeren ons suf over wat we nu eigenlijk willen als het om de liefde gaat. We willen het liefst ons hart volgen, maar is dat wel zo verstandig?
In de lezing schenken we alle aandacht aan hoe we zowel met ons hart als met ons hoofd in verbinding kunnen staan en hoe we ze beide kunnen gebruiken bij het realiseren van onze dromen voor ons liefdesleven..

Shining
Het is als single niet altijd eenvoudig om jezelf in deze status te ontspannen en vol vertrouwen te zijn. Steeds weer die vragen: ‘Jij?? Single??’ of ‘En heb je al een nieuwe vriend(in)?’
En je begrijpt zelf ook vaak niet waarom je nog niemand bent tegen gekomen. En soms heb je zelfs wel eens de neiging om de moed op te geven.
Veel liever zou je ontspanning willen ervaren in het single-zijn en je zou er graag gewoon alle vertrouwen in willen hebben, dat je binnenkort een leuke nieuwe partner zult ontmoeten.
Vandaar dat we tijdens de lezing stil zullen staan bij onze overtuigingen op dit gebied, we gaan kijken hoe ‘waar’ ze zijn en in welke mate ze ons kunnen doen stralen..

Menu