Deze week was in Life Story de aflevering Liefdesstrijd te zien.. geweldig mooi en een goed moment om even stil te staan bij de wondere wereld van het daten. Vanuit de dierenwereld zijn er namelijk een aantal interessante waarheden over het daten te benoemen..

  • Er zijn vele manieren waarop je iemand anders het hof kunt maken.
    Singles zijn vaak bezig met zal ik nu zus of zal ik nu zo of had ik nu maar dit of dat gedaan.. Ga lekker uit je hoofd en volg je gevoel.. Je bent wie je bent en je kunt je dus ook maar beter zo presenteren. Je bent tenslotte op zoek naar iemand die voor jou als persoon valt en niet voor de perfecte hofmakerij. Daarbij zijn we ook gewoon mens.. en die maken doorgaans de ene fout na de andere.
  • In de liefdesstrijd zijn er altijd rivalen. (citaat van de presentator uit Life Story)
    Het klinkt misschien wat cru maar ‘take it or leave it’. Als je niet tegen rivalen kunt, begin er dan gewoon niet aan. Het is nu eenmaal zo. Helaas. Je bevindt je niet in een gecontroleerde omgeving. En het is hartstikke pijnlijk als je helemaal gek op iemand bent en het hele feest gaat doodleuk niet door. Echter: niet geschoten is altijd mis. En je mag altijd trots op jezelf zijn, dat je wel het lef hebt gehad om het te proberen.
  • Ook al doe je nog zo je best, soms lukt het gewoon niet. (citaat van de presentator uit Life Story)
    Teleurstelling alom als het na al jouw inspanningen toch op niets uitloopt. Soms denken we dat iemand geweldig bij ons past en dat er niemand zo leuk is als hij/zij. Tegelijkertijd weten we ook, dat we er ongelooflijk naast kunnen zitten. Liefde maakt nu eenmaal stekeblind.. Het kan heel goed zijn dat er gewoon iemand is, die nog leuker is en die nog beter bij jou past en die jij gewoon nog niet tegen bent gekomen.

Menu