Love, Life and Laughter is de naam van de film uit 1923 die de afgelopen week weer terug is gevonden. Het is een film die gaat over het hebben van een droom en alles wat je zoal overkomt als je jouw droom probeert te realiseren. Een film dus over het leven van alledag, want dromen, die hebben we, bewust of onbewust, allemaal.

Het nog niet bereikt hebben van die droom kan wel eens tot frustratie leiden. Neem vooral het besluit om bij het najagen van jouw droom:

  • veel ‘Love’ in te zetten voor jezelf. Vaak zijn we veel te kritisch en kraken we onszelf af, wat alleen maar tot nog meer frustratie leidt. Wees vooral liefdevol en opbouwend voor jezelf.
  • te vertrouwen op de stroom van jouw ‘Life’. De richting die je op wilt is meestal wel helder en je zet ongetwijfeld ook de nodige stappen in die richting en laat je voor de rest een beetje verrassen. Het leven heeft ook voor jou mooie dingen in petto.
  • genoeg ‘Laughter’ te beleven. Probeer overal de lol van in te zien en neem de tijd om leuke dingen te doen. Dan gaat alles je stukken gemakkelijker af.

Menu