Vandaag een bijzondere uitnodiging.. Make every day a Valentine’s day!
Als er iets belangrijks is in een liefdesrelatie, is het wel het warm houden van de liefde.. En de beste manier om dit te doen, is door het schenken van aandacht..
Er zijn hiervoor zoveel mogelijkheden.. Aandacht voor hoe het met iemand gaat, aandacht door te letten op waar de ander behoefte aan heeft, aandacht door een kleine liefdevolle aanraking, aandacht door een gemeend compliment, aandacht door een warme blik, aandacht door even iets van de ander over te nemen, aandacht door een spontane massage, etc..
Aandacht geeft ons namelijk het gevoel dat we er toe doen, dat we de moeite waard zijn, dat we gezien worden.. En wie wil dit nu niet? Daar wil je toch een dagelijkse portie van?

Wat als het niet meer lukt?
Het kan zijn dat het geven van liefdevolle aandacht even niet meer lukt. Probeer dit dan eerlijk naar elkaar toe uit te spreken, zonder de ander iets te verwijten want dat zorgt alleen maar tot meer verwijdering. Je kunt het tij proberen te keren door iedere dag bewust toch aandacht aan elkaar te gaan geven. Dit kan er toe leiden dat het kleine vlammetje wat er nog zit, vanzelf weer groter gaat worden.
Vraagt jullie relatie echt meer aandacht? Dan is het ‘So Happy Together’-relatieweekend mogelijk interessant. Hierin kun je uitgebreid stil staan bij het verder ontwikkelen van je relatie. Heb je meteen een origineel Valentijnsdagcadeau voor jouw lief!

Voor nu wens ik iedereen een Happy Valentine’s Day!!!

Menu