De eerste van de drie Valentijnsdag tips is om het vooral te vieren! Iedereen verlangt naar Liefde en vandaag is de dag om dat verlangen er even helemaal te laten zijn. Koester het, want het is een mooi verlangen, het doet je stralen en je maakt de wereld er een stukje mooier mee.

Als je verbonden bent in een relatie dan is mijn tweede tip om jouw relatie vandaag in het zonnetje te zetten. Ik bedoel hiermee dat je expliciet stil staat bij al het goede en mooie van deze relatie. Er zullen ongetwijfeld dingen zijn waar je minder blij mee bent, dat is ook helemaal normaal. Uiteindelijk hoeft dat niets af te doen aan de goede en mooie dingen. Het is én-én. Bij ‘ja-maar’ wordt het goede al snel overschaduwd door het minder goede en dat kan jammer zijn.

Voor alle singles is mijn tweede tip om vandaag eens stil te staan bij wat echt jouw wensen zijn als het om de Liefde gaat. Bedenk vervolgens iets concreets wat je vandaag nog kunt doen om de realisatie van jouw Liefdes-wens een stapje dichterbij te brengen. Bedenk iets wat realistisch is, iets wat echt bij jou past en waar jij ook plezier in zult hebben. Het ten uitvoer brengen van jouw actie wordt dan als het goed is een leuke activiteit!

Mijn derde Valentijnsdag tip is om vandaag iemand te verrassen met jouw liefdevolle aandacht. Er zijn ongetwijfeld mensen in jouw omgeving die jouw spontane aandacht als een warm bad zullen ervaren.

Ik wens iedereen een hele stralende en liefdevolle dag toe!

Wil je jouw relatie graag uitgebreid vieren en verder ontwikkelen zodat wat mooi is, ook mooi blijft? Neem dan een kijkje bij het ‘So Happy Together’-relatieweekend.

Wil je als single graag nieuwe inspiratie opdoen voor het omgaan met de Liefde? Dan is het online ‘Happy Single’-programma wellicht iets voor jou.

Menu